Industrigatan 96
291 36, Kristianstad
Kontakta oss
AB Kristianstads Kylservice

Om oss

56 år i branschen

Knut Levin hette mannen som lade grunderna för AB Kristianstad Kylservice, året var 1957 och det skulle dröja sex år innan AB:et hamnade i företagsnamnet. Leif Levin, Knuts son, blev en del av verksamheten år 1967 och tillsammans utvecklade dessa två pionjärer Kristianstad Kylservice till det framgångsrika och mångfacetterade VVS-företag som det är idag.

Ett traditionellt, men öppenhjärtigt familjeföretag

AB Kristianstad Kylservice är ett traditionellt familjeföretag där ledarrollen har gått från far till son/dotter i två rakt nedstigande led. Idag är det Leifs tre barn – Thomas, Pernilla (utbildad civilingenjör) och Tobias som driver verksamheten. Man är mycket stolt över sin historia, vad man har åstadkommit och vad man erbjuder. På denna firma får du VVS baserad på djupgående kompetens och livslång erfarenhet.

Det finns en lättsam och optimistisk familjeanda som råder inom Kristianstad Kylservice och även om Leif nu är pensionär så är det mycket tillfredsställande för honom att veta att det är hans äldste son Tomas som sitter på högsta posten som VD, hans dotter Pernilla som är ansvarig för administration och logistik och hans yngste son Tobias som är arbetsledare för det företag han själv en gång byggde upp med sin egen far.

22 anställda

Med en stab på 22 anställda är det mycket som ska organiseras, så därför är företaget uppdelat i kategorier:

  • Värme (här ingår värmepumpar)
  • Kyla
  • Klimat
  • Ventilation
  • Styr

Varje månad utnämns en av de 22 anställda till månadens anställd. Det är en lättsam utnämnelse som ska locka till skratt och en förnöjsam stämning. Vi tar vårt arbete på högsta allvar, men har roligt under tiden!