Industrigatan 96
291 36, Kristianstad
Kontakta oss
AB Kristianstads Kylservice

Miljöpolicy

Miljövänliga värmepumpar

Våra värmepumpar

De värmepumpar vi rekommenderar till dig är alltid de mest miljövänliga i sin kategori. Alla vinner i längden på att installera miljövänliga koncept i sina byggnader, ju mindre energi en värmepump behöver för att ge stimulerande uppvärmningsresultat – desto bättre är det för såväl miljö som din plånbok. Den initiala investeringen blir inte särskilt mycket dyrare om den slås ut över den tid som installationen kommer att användas, dvs. många, många år.

ISO 14001

AB Kristianstad Kylservice arbetar med en rad saker inom VVS. Vi har vuxit till ett stort företag inom vår nisch och då är det extra viktigt att vi tar oss an rollen som fackelbärare och leder mindre och nyare företag till hur man sköter detta arbete med miljön i åtanke. Det är inte särskilt svårt egentligen.

Kristianstad Kylservice innehar miljöcertifikat ISO 14001 vilket innebär att vi som industriverksamhet har accepterat de internationella kraven på miljöledning. Kraven uppgår till 55 stycken och vi uppfyller var och en av dessa till punkt och pricka. Därutöver vidtar vi ytterligare åtgärder för miljö i val av produkter, metoder och arbetseffektivitet.

Miljöbil

Som ett självklart steg i vårt aktiva arbete för en hållbar framtid kör vi på Kristianstad Kylservice nu omkring i en elbil. Vi vill att våra barn ska få andas ren och frisk luft på samma sätt som vi och generationerna före oss fick göra och eftersom ett miljövänligt bilalternativ nu finns på marknaden så var vi snabba med att byta ut vår gamla bensindrivna bil till en fräsch elvariant.